ÞÇáÈ æÈáǐ


کاراته شوتوکان JKA
نویسنده
هنر رزمی کاراته در سال 1342 وارد ایران شد.
درواقع ورود کاراته به ایران با سبک کان ذن ریو گره خورده است چراکه کاراته اولیه ای که وارد ایران شد این سبک بود.
کاراته ازیک زیرزمین 40 متری متعلق به منوچهر وارسته پدر بنیانگذار کاراته ایران « دکتر فرهاد وارسته » و با 5-6 نفر درخیابان بهار شمالی (تهران ) شروع شد. پس از چند ماه در همان سال به سالن مشت‌زنی وقت منتقل شدند، پس از مدتی از آنجا نیز نقل مکان کردند.
اکثر مقامات به دلیل عدم شناخت واقعی کاراته با آن به مخالفت برخاستند بعضی نیز اعتقادشان این بود که کاراته دفاع شخصی است و باید فقط در ارتش و شهربانی تدریس شود.
بنابراین کاراته مجدداً به زیر زمین 40 متری سابق بازگشت!!!...
 

 



ÇÏÇãå ãØáÈ

 


نکات و فاکتورهای مهمی در اجرای کاتا وجود دارند که دارای اهمیت قابل ملاحظه‌ای می‌باشند. بسیاری از این نکات ساده و واضح بوده و برخی از آنها نیز پیچیده و دشوارند و سالها وقت لازم است تا شخص کاتا رو به این نکات و فاکتورهای مهم دست پیدا کرده و عادت کند.

 این موارد به شرح زیر می‌باشند:

 کاتا بایستی بر اساس یک نظم ثابت اجرا گردد. تعداد حرکات نبایستی کم یا زیاد شوند. همچنین تفسیر و تغییرات شخصی نبایستی بر کاتا تحمیل گردد. شکل و نظم حرکات، نبایستی تغیر داده شود و هیچ اشتباهی نیز قابل قبول نمی‌باشد.




ÇÏÇãå ãØáÈ
[ 14 / 11 / 1390برچسب:کاراته , شوتوکان , رزمی , آموزش, ] [ ] [ احمدی ]

درباره ما

درباره من: متولد سال ۱۳۴۷ هستم و دارای دان ۷ در کاراته شوتوکان JKA. همچنین مربی و داور رسمی فدراسیون کاراته ایران هستم و ۳۵ سال سابقه مربیگری دارم. در حال حاضر مشغول مربیگری و ارائه خدمات کامپیوتری می‌باشم. خوشحال می‌شوم از نظرات و پیشنهادات شما بهره‌مند شوم.
آی پی رایانه شما

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2051
بازدید دیروز : 284
بازدید هفته : 2522
بازدید ماه : 2978
بازدید کل : 78768
تعداد مطالب : 44
تعداد نظرات : 23
تعداد آنلاین : 1