ÞÇáÈ æÈáǐ


کاراته شوتوکان JKA
نویسنده
آخرین مطالب

ضخامت ران ها نشان می دهد سوخت و ساز انسولین به خاطر حجم بالای عضلات بهتر انجام می شود

مطالعات نشان می دهد احتمال ابتلا به بیماری قلبی و مرگ در سنین جوانی در افرادی که ران های ضخیم دارند کمتر از دیگران است.

محققان دانمارکی با تحقیق بر روی سه هزار نفر به این نتیجه رسیدند افرادی که محیط دور ران آنها از شصت سانتیمتر بیشتر است، کمتر دچار بیماری قلبی می شوند.

به گفته آنها افرادی که ران های لاغری دارند، عضلاتشان از حجم کافی برای متعادل کردن سوخت و ساز انسولین برخوردار نیست و احتمال ابتلای آنها به دیابت و بیماری قلبی بیشتر از دیگران است.

نتیجه این تحقیق در مجله پزشکی بریتانیا منتشر شده است.

محققان افراد مورد آزمایش را به مدت ده سال برای بررسی بروز بیماری قلبی و دوازده و نیم سال برای بررسی میزان مرگ و میر دنبال کردند.

به گفته محققان دانشگاه کپنهاگ احتمال ابتلای افرادی که محیط دور ران آنها از ۵۵ سانتیمتر کمتر است، به بیماری قلبی و مرگ در جوانی دو برابر بیشتر از دیگران است.

آنها برای اندازه گیری دور ران، محیط ران را در زیر برجستگی باسن اندازه گیری می کردند.

پروفسور بریت هیتمن، سرپرست محققان دانمارکی گفت نتیجه این تحقیق ربطی به چاقی ناحیه شکم، چاقی عمومی و سبک زندگی افراد مورد آزمایش ندارد.

آقای هیتمن گفت:متوجه شدیم خطر (ابتلا به بیماری قلبی) با ضخامت ران ها ارتباط بیشتری دارد تا دور کمر.

مطالعات قبلی نشان داده بود که دور کمر بالا ( 90 سانتیمتر برای زنان و 102 سانتیمتر برای مردان) به معنی افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی است.

کارشناسان هشدار می دهند برای تایید نتیجه این تحقیقات به آزمایش های بیشتری نیاز است.

به گفته آنها هنوز برای ایجاد تغییر در توصیه های ارائه شده درباره نحوه تغذیه و ورزش افراد زود است.

بازگشت


[ 23 / 12 / 1390برچسب: علمی , آموزشی , ] [ ] [ احمدی ]

تغذیه دیرهنگام باعث چاقی می شود

به گفته محققان تغذیه در زمان مناسب به کند کردن روند چاقی در افراد کمک می کند

محققان می گویند احتمال بروز چاقی در افرادی که دیرهنگام غذا می خورند، بیشتر است.

گروهی از محققان دانشگاه ایلینوی در آمریکا با بررسی موش های آزمایشگاهی به این نیتجه رسیده اند که علاوه بر کمیت و کیفیت غذای مصرف شده، زمان مصرف آن نیز در تعیین وزن افراد نقش دارد.

به گفته آنها، موش هایی که در ساعت های غیرطبیعی غذا می خورند، در شرایط مساوی دو برابر بیشتر از سایر موش ها چاق می شوند.

پیش تر نیز نتیجه مطالعات نشان داده بود ساعت بیولوژیک انسان ها در مشخص کردن میزان انرژی جذب شده از مصرف مواد خوراکی نقش دارد.

محققان هنوز به مکانیسم کامل افزایش اضافه وزن در صورت تغذیه در زمان غیرمناسب پی نبرده اند.

گفته می شود هورمون هایی که در زمان خواب ترشح می شوند و تغییر دمای بدن در این زمان بر این موضوع تاثیرگذار است.

دینا آربل، سرپرست محققان دانشگاه ایلینوی گفت:یکی از موضوع های مورد علاقه در این تحقیق بررسی افرادی چاقی بود که در شیفت های دیروقت کار می کردند.

بررسی وضع این افراد باعث شد فکر کنیم خوردن در زمان نامناسب باعث اضافه وزن می شود.

محققان دانشگاه ایلینوی در تحقیقات خود به مدت شش هفته به دو گروه از موش های آزمایشگاهی غذای پرچربی یکسان دادند. زمان تغذیه این موش ها متفاوت بود.

وزن موش هایی یکی از این گروه ها که دیروقت تغذیه می شدند، دو برابر گروه دیگر اضافه شد.

این در حالی است که هر دو گروه از موش ها به یک اندازه خوراک دریافت کرده بودند و به یک اندازه فعالیت بدنی داشتند.

فرد تورک یکی دیگر از محققان می گوید این تحقیق نشان می دهد موضوع اضافه وزن تنها به میزان کالری دریافتی و میزان انرژی آزاد شده ارتباط ندارد.

به گفته او تغذیه در زمان مناسب به کند کردن روند چاقی در افراد کمک می کند.

بازگشت


[ 23 / 12 / 1390برچسب: آموزش , علمی , رژیم غذایی, ] [ ] [ احمدی ]

آیا سبزیجات می تواند ما را جذاب تر کند؟

ادعا شده است که مصرف میوه و سبزیجات ظرف فقط چند هفته می تواند رنگ پوست را بهتر کند.

محققان دانشگاه سن اندروز تغذیه ۳۵ نفر را زیر نظر گرفتند و دریافتند که پوست کسانی که سبزیجات بیشتری می خورند رنگ بیشتری دارد.

سایر تحقیقات حاکیست که این تغییرات ممکن است باعث جذابیت فرد شود.

بعضی از دانشمندان گفتند که این مطالعه که در نشریه "پلاس وان" چاپ شده ممکن است به طور کامل نمایانگر ارتباط میان تغذیه و ظاهر انسان نباشد.

از مدتی قبل معلوم شده بود که رنگ دانه های زرد و قرمز موسوم به "کاروتنوید" که در بسیاری از انواع میوه و سبزیجات یافت می شود می تواند بر رنگ پوست اثر بگذارد.

دانشمندان دانشگاه سن اندروز طی شش هفته به مطالعه ۳۵ دانشجو که بیشتر آنها سفیدپوست بودند پرداختند و میزان مصرف میوه و سبزیجات توسط آنها را جویا شدند.

در این مدت رنگ پوست آنها زیر نظر گرفته شد.

نتیجه حاکی بود که تغییرات در مصرف میوه و سبزیجات ممکن است به تغییرات در رنگ پوست مرتبط باشد، به طوری که مصرف بیشتر آنها به عمیق تر شدن رنگ قرمز و زرد پوست کمک کند.

در تحقیقات قبلی توسط این تیم نتیجه گیری شده بود که ارتباطی میان جذابیت ظاهری صورت و تغییرات حتی ناچیز در رنگ پوست وجود دارد.

آنها نوشتند: "ممکن است که حتی تغییرات ناچیزتر در تغذیه بتواند فواید محسوسی بر رنگ پوست به جا بگذارد."

با این حال آنها گفتند که این تاثیر در افراد مسن ممکن است متفاوت باشد و اینکه تحقیقات بیشتری در مورد داوطلبان غیرسفیدپوست لازم است.

دکتر گلنیس جونز کارشناس تغذیه در دانشگاه کمبریج گفت که مساله دیگری که در این مطالعه محسوب نشده این است که چگونگی آماده کردن غذا تاثیر زیادی در میزان کاروتنویدهایی دارد که به بدن می رسد.

بازگشت


[ 23 / 12 / 1390برچسب: آموزش , علمی , رژیم غذایی, ] [ ] [ احمدی ]

دانشمندان ژاپنی می گویند ویتامین E ممکن است در روندی که موجب سلامت استخوان ها در بدن می شود، اختلال ایجاد کند.

گروه تحقیقاتی دانشگاه کی او، که نتیجه بررسی های خود را در نشریه "نیچر مدیسن" منتشر کرده، می گوید که موش هایی که دوز بالایی از ویتامین E به آنها داده شده حجم استخوانشان کمتر است. اگر در رابطه با انسان ها نیز چنین باشد، خطر شکستن و یا ترک خوردن استخون بیشتر خواهد بود.

ویتامین E در بعضی از روغن های گیاهی، سبزیجات سبز مانند اسفناج و براکلی و در بادام و فندق موجود است.

اما یکی از محققان بریتانیایی گفته است که مکمل ها ممکن است برای بدن مشکل زا باشند.

استخوان خوار

گروه تحقیقاتی در دانشگاه کی او در توکیو دو گروه موش را مورد بررسی قرار داد. یکی موش هایی با کمبود ویتامین E و دیگری گروهی از موش ها که با مکمل های این ویتامین تغذیه می شدند.

با آنکه تحقیقات اولیه نشان داده است که مصرف این ویتامین تاثیر مثبتی بر روی افزایش حجم استخوان ها دارد، گروه تحقیقاتی در ژاپن به عکس این نتیجه دست یافت.

در واقع سلامت استخوان در موش هایی که کمبود این ویتامین را دارند بهتر است و هنگامی که آن را مصرف می کنند حجم استخوانی آنها کاهش می یابد.

اندازه و تراکم استخوان های بدن در دوران بزرگسالی ثابت نیست و به این بستگی دارد که فعالیت سلول های استخوانی از جمله استئوبلاست ها که موجب رشد لایه های جدید می شود بیشتر باشد، یا فعالیت استئوکلاست ها که موجب تخریب استخوان ها می شود.

محققان می گویند که ویتامین E موجب افزایش فعالیت استئوکلاست های "استخوان خوار " می شود و این به این معناست که استخوان ها بیشتر در معرض تخریب قرار می گیرند.

آزمایش هایی مشابه از جمله تحقیقاتی که در ۲۰۱۰ منتشر شد، نتایج عکس بررسی های اخیر را در برداشت و حتی به این نتیجه منجر شد که مصرف ویتامین E یکی از شیوه های درمانی مفید برای تقویت استخوان ها در سالمندان است.

اما دکتر هلن مک دونالد از دانشگاه آبردین در بریتانیا که در مورد تاثیر تغذیه بر سلامت استخوان ها تحقیق می کند، می گوید که تعداد کمی از پژوهش ها، از جمله تحقیقاتی که خود او انجام داده، نشان دهنده تاثیرات منفی این ویتامین است.

وی تاکید کرد که هیچ دلیلی برای آنکه مردم رژیم غذایی خود را تغییر دهند تا از مصرف مقادیر ناچیزی از ویتامین E که در غذاها موجود است، اجتناب ورزند.

وی گفت: "اما مکمل ها دارای دوز و غلظت بالاتری از ویتامین E و املاح موجود در غذاها بوده و عوارض جانبی ناشی از مصرف نادرست مکمل ها در برخی موارد بسیار جدی است."

بازگشت


[ 16 / 12 / 1390برچسب:, ] [ ] [ احمدی ]

درباره ما

متولد سال 1347- دان 7 کاراته شوتوکان JKA - مربی و داور رسمی از فدراسیون کاراته ایران 27 سال سابقه مربیگری دارم . و فعلا مشغول مربیگری و خدمات کامپیوتری هستم.خوشحال می شوم از نطرات شما نیز بهره مند شوم
آی پی رایانه شما

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 17
بازدید دیروز : 165
بازدید هفته : 182
بازدید ماه : 284
بازدید کل : 39719
تعداد مطالب : 68
تعداد نظرات : 22
تعداد آنلاین : 1