کاراته شوتوکان JKA | ||
|
برگزاری کلاس کاراته شوتوکان ![]()
نام: اکبر نام خانوادگی: پوربهرامی تولد: 1332 تهران ورزش کاراته را از سال 1348 از باشگاه آتش نشانی میدان حسن آباد به مدیریت مرحوم محمد نامجو و مربیگری استاد ماشین چیان شروع نمود. از سال 1349 در باشگاه سرباز (پهلوی سابق) در میدان حر و به مربیگری دکتر فرهاد وارسته به تمرین خود ادامه داد. . . . و بعد از سال ها اکنون یکی از نام آوران کاراته ایران است و این استاد با اخلاق و بسیار دوست داشتنی، در کسوت مربیگری در باشگاه کبکانیان تهران به فعالیت مشغول است و کان ذن ریو را به دوستداران این سبک ایرانی آموزش می دهد. دارای کمربند مشکی دان 7 از فدراسیون جهانی کاراته و سبک کان ذن ریو مربی و داور درجه یک فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران رئیس کمیته فنی سبک کان ذن ریو عضو کمیته فنی فدراسیون کاراته جمهوری اسلامی ایران افتخارات: اولین ایرانی شرکت کننده در مسابقات کاتای قهرمانی جهان( 1977 – ژاپن) در سال 1352 نایب قهرمان کشور در سال 1353 قهرمان تیمی مسابقات جام ارتشبد خاتمی در سال 1354 شرکت در مسابقات بین المللی آلمان در سال 1354 عضویت در تیم ملی ایران در سال 1355 شرکت در مسابقات بین المللی اروپایی در تهران در سال 1356 مقام سوم مشترک تیمی جهان در مسابقات قهرمانی جهان سال 1977 - ژاپن در سال 1360 قهرمان کاتای کشور به مناسبت سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و مفتخر به دریافت جام 22 بهمن ![]() هیات کاراته استان خراسان رضوی ، سوم خرداد 91 در طی مراسمی با حضور سیدعلی اکبر هاشمی جواهری مدیرکل ورزش و جوانان خراسان رضوی و پیشکسوتان، مربیان، ورزشکاران و قهرمانان سبک های مختلف کاراته ، مراسم تجلیل از برترین های ورزش سال 90 هیأت کاراته یرگزار نمود. در بین سبک های کاراته ، شوتوکانJKA در بخش آقایان و خانم ها سبک برتر انتخاب شد. و از آقای علی اکبر رجبی مسئول سبک شوتوکانJKA و سرکار خانم کشاورز نماینده خانم ها تقدیر و تشکر به عمل آمد، از مربیان برترکاراته خراسان رضوی دو نفر انتخاب شدند محمد زمان احمدی و خانم آذرلو . از مسئولین محترم هیأت کاراته استان خراسان رضوی تشکر و قدردانی می کنم که بنده ناقابل را به عنوان مربی برتر کاراته خراسان در سال 90 انتخاب نمودند. (احمدی) ![]()
کاراته دو (سبک شوتوکان) ورزش و سلامتی و رژیم های غذایی مطالب متفرقه ![]() هنر رزمی کاراته در سال 1342 وارد ایران شد.
درواقع ورود کاراته به ایران با سبک کان ذن ریو گره خورده است چراکه کاراته اولیه ای که وارد ایران شد این سبک بود.
کاراته ازیک زیرزمین 40 متری متعلق به منوچهر وارسته پدر بنیانگذار کاراته ایران « دکتر فرهاد وارسته » و با 5-6 نفر درخیابان بهار شمالی (تهران ) شروع شد. پس از چند ماه در همان سال به سالن مشتزنی وقت منتقل شدند، پس از مدتی از آنجا نیز نقل مکان کردند.
اکثر مقامات به دلیل عدم شناخت واقعی کاراته با آن به مخالفت برخاستند بعضی نیز اعتقادشان این بود که کاراته دفاع شخصی است و باید فقط در ارتش و شهربانی تدریس شود.
بنابراین کاراته مجدداً به زیر زمین 40 متری سابق بازگشت!!!...
![]() ÇÏÇãå ãØáÈ
صفحه قبل 1 صفحه بعد
|
![]() |