ÞÇáÈ æÈáǐ


کاراته شوتوکان JKA
نویسنده
آخرین مطالب

تغذیه دیرهنگام باعث چاقی می شود

به گفته محققان تغذیه در زمان مناسب به کند کردن روند چاقی در افراد کمک می کند

محققان می گویند احتمال بروز چاقی در افرادی که دیرهنگام غذا می خورند، بیشتر است.

گروهی از محققان دانشگاه ایلینوی در آمریکا با بررسی موش های آزمایشگاهی به این نیتجه رسیده اند که علاوه بر کمیت و کیفیت غذای مصرف شده، زمان مصرف آن نیز در تعیین وزن افراد نقش دارد.

به گفته آنها، موش هایی که در ساعت های غیرطبیعی غذا می خورند، در شرایط مساوی دو برابر بیشتر از سایر موش ها چاق می شوند.

پیش تر نیز نتیجه مطالعات نشان داده بود ساعت بیولوژیک انسان ها در مشخص کردن میزان انرژی جذب شده از مصرف مواد خوراکی نقش دارد.

محققان هنوز به مکانیسم کامل افزایش اضافه وزن در صورت تغذیه در زمان غیرمناسب پی نبرده اند.

گفته می شود هورمون هایی که در زمان خواب ترشح می شوند و تغییر دمای بدن در این زمان بر این موضوع تاثیرگذار است.

دینا آربل، سرپرست محققان دانشگاه ایلینوی گفت:یکی از موضوع های مورد علاقه در این تحقیق بررسی افرادی چاقی بود که در شیفت های دیروقت کار می کردند.

بررسی وضع این افراد باعث شد فکر کنیم خوردن در زمان نامناسب باعث اضافه وزن می شود.

محققان دانشگاه ایلینوی در تحقیقات خود به مدت شش هفته به دو گروه از موش های آزمایشگاهی غذای پرچربی یکسان دادند. زمان تغذیه این موش ها متفاوت بود.

وزن موش هایی یکی از این گروه ها که دیروقت تغذیه می شدند، دو برابر گروه دیگر اضافه شد.

این در حالی است که هر دو گروه از موش ها به یک اندازه خوراک دریافت کرده بودند و به یک اندازه فعالیت بدنی داشتند.

فرد تورک یکی دیگر از محققان می گوید این تحقیق نشان می دهد موضوع اضافه وزن تنها به میزان کالری دریافتی و میزان انرژی آزاد شده ارتباط ندارد.

به گفته او تغذیه در زمان مناسب به کند کردن روند چاقی در افراد کمک می کند.

بازگشت


[ 23 / 12 / 1390برچسب: آموزش , علمی , رژیم غذایی, ] [ ] [ احمدی ]

آیا سبزیجات می تواند ما را جذاب تر کند؟

ادعا شده است که مصرف میوه و سبزیجات ظرف فقط چند هفته می تواند رنگ پوست را بهتر کند.

محققان دانشگاه سن اندروز تغذیه ۳۵ نفر را زیر نظر گرفتند و دریافتند که پوست کسانی که سبزیجات بیشتری می خورند رنگ بیشتری دارد.

سایر تحقیقات حاکیست که این تغییرات ممکن است باعث جذابیت فرد شود.

بعضی از دانشمندان گفتند که این مطالعه که در نشریه "پلاس وان" چاپ شده ممکن است به طور کامل نمایانگر ارتباط میان تغذیه و ظاهر انسان نباشد.

از مدتی قبل معلوم شده بود که رنگ دانه های زرد و قرمز موسوم به "کاروتنوید" که در بسیاری از انواع میوه و سبزیجات یافت می شود می تواند بر رنگ پوست اثر بگذارد.

دانشمندان دانشگاه سن اندروز طی شش هفته به مطالعه ۳۵ دانشجو که بیشتر آنها سفیدپوست بودند پرداختند و میزان مصرف میوه و سبزیجات توسط آنها را جویا شدند.

در این مدت رنگ پوست آنها زیر نظر گرفته شد.

نتیجه حاکی بود که تغییرات در مصرف میوه و سبزیجات ممکن است به تغییرات در رنگ پوست مرتبط باشد، به طوری که مصرف بیشتر آنها به عمیق تر شدن رنگ قرمز و زرد پوست کمک کند.

در تحقیقات قبلی توسط این تیم نتیجه گیری شده بود که ارتباطی میان جذابیت ظاهری صورت و تغییرات حتی ناچیز در رنگ پوست وجود دارد.

آنها نوشتند: "ممکن است که حتی تغییرات ناچیزتر در تغذیه بتواند فواید محسوسی بر رنگ پوست به جا بگذارد."

با این حال آنها گفتند که این تاثیر در افراد مسن ممکن است متفاوت باشد و اینکه تحقیقات بیشتری در مورد داوطلبان غیرسفیدپوست لازم است.

دکتر گلنیس جونز کارشناس تغذیه در دانشگاه کمبریج گفت که مساله دیگری که در این مطالعه محسوب نشده این است که چگونگی آماده کردن غذا تاثیر زیادی در میزان کاروتنویدهایی دارد که به بدن می رسد.

بازگشت


[ 23 / 12 / 1390برچسب: آموزش , علمی , رژیم غذایی, ] [ ] [ احمدی ]

دانشمندان ژاپنی می گویند ویتامین E ممکن است در روندی که موجب سلامت استخوان ها در بدن می شود، اختلال ایجاد کند.

گروه تحقیقاتی دانشگاه کی او، که نتیجه بررسی های خود را در نشریه "نیچر مدیسن" منتشر کرده، می گوید که موش هایی که دوز بالایی از ویتامین E به آنها داده شده حجم استخوانشان کمتر است. اگر در رابطه با انسان ها نیز چنین باشد، خطر شکستن و یا ترک خوردن استخون بیشتر خواهد بود.

ویتامین E در بعضی از روغن های گیاهی، سبزیجات سبز مانند اسفناج و براکلی و در بادام و فندق موجود است.

اما یکی از محققان بریتانیایی گفته است که مکمل ها ممکن است برای بدن مشکل زا باشند.

استخوان خوار

گروه تحقیقاتی در دانشگاه کی او در توکیو دو گروه موش را مورد بررسی قرار داد. یکی موش هایی با کمبود ویتامین E و دیگری گروهی از موش ها که با مکمل های این ویتامین تغذیه می شدند.

با آنکه تحقیقات اولیه نشان داده است که مصرف این ویتامین تاثیر مثبتی بر روی افزایش حجم استخوان ها دارد، گروه تحقیقاتی در ژاپن به عکس این نتیجه دست یافت.

در واقع سلامت استخوان در موش هایی که کمبود این ویتامین را دارند بهتر است و هنگامی که آن را مصرف می کنند حجم استخوانی آنها کاهش می یابد.

اندازه و تراکم استخوان های بدن در دوران بزرگسالی ثابت نیست و به این بستگی دارد که فعالیت سلول های استخوانی از جمله استئوبلاست ها که موجب رشد لایه های جدید می شود بیشتر باشد، یا فعالیت استئوکلاست ها که موجب تخریب استخوان ها می شود.

محققان می گویند که ویتامین E موجب افزایش فعالیت استئوکلاست های "استخوان خوار " می شود و این به این معناست که استخوان ها بیشتر در معرض تخریب قرار می گیرند.

آزمایش هایی مشابه از جمله تحقیقاتی که در ۲۰۱۰ منتشر شد، نتایج عکس بررسی های اخیر را در برداشت و حتی به این نتیجه منجر شد که مصرف ویتامین E یکی از شیوه های درمانی مفید برای تقویت استخوان ها در سالمندان است.

اما دکتر هلن مک دونالد از دانشگاه آبردین در بریتانیا که در مورد تاثیر تغذیه بر سلامت استخوان ها تحقیق می کند، می گوید که تعداد کمی از پژوهش ها، از جمله تحقیقاتی که خود او انجام داده، نشان دهنده تاثیرات منفی این ویتامین است.

وی تاکید کرد که هیچ دلیلی برای آنکه مردم رژیم غذایی خود را تغییر دهند تا از مصرف مقادیر ناچیزی از ویتامین E که در غذاها موجود است، اجتناب ورزند.

وی گفت: "اما مکمل ها دارای دوز و غلظت بالاتری از ویتامین E و املاح موجود در غذاها بوده و عوارض جانبی ناشی از مصرف نادرست مکمل ها در برخی موارد بسیار جدی است."

بازگشت


[ 16 / 12 / 1390برچسب:, ] [ ] [ احمدی ]

 خواب بیشتر 'به بهبود عملکرد ورزشکاران کمک می کند'

محققان می گویند که ارزش واقعی خواب اغلب نادیده گرفته می شود
مطالعه تازه ای در تایید اهمیت خواب برای سلامتی منتشر شده است.
مطالعه تازه که نتایج آن در نشریه "خواب" منتشر شده حاکیست که خواب بیشتر به طور قابل توجهی عملکرد جسمی را بهبود می بخشد.
در این مطالعه از اعضای تیم بسکتبال مردان دانشگاه آمریکایی استانفورد خواسته شد برای تقریبا شش هفته شبی 10 ساعت بخوابند.
پس از این دوره دقت شوت های آنها 9 درصد افزایش یافت.
این مطالعه دریافت که خواب و استراحت کافی به اندازه آموزش و رژیم غذایی برای ورزشکاران نخبه اهمیت دارد.
چری ما، محقق در کلینیک اختلالات خواب و آزمایشگاه تحقیقات استانفورد که با این ورزشکاران کار کرده است گفت که اهمیت خواب اغلب نادیده گرفته می شود.
او گفت: "بسیاری از ورزشکاران و مربیان به طور شهودی می دانند که خواب مهم است، اما خواب اغلب اولین چیزی است که قربانی می شود."
محققان از بازیکنان خواستند برای دو تا چهار هفته برنامه عادی شبانه یعنی شش تا نه ساعت خواب را حفظ کنند و بعد برای پنج تا هفت هفته بعدی هر شب 10 ساعت بخوابند.
در جریان این مطالعه، بازیکنان از نوشیدن قهوه و الکل خودداری کردند.
همچنین از آنها خواسته شد هر گاه نتوانستند مثلا به علت سفر، شب ده ساعت بخوابند، در طول روز وقتی را صرف چرت زدن کنند.
این مطالعه دریافت که خواب اضافه بر سرعت دو ورزشکاران می افزاید و دقت شوت آنها را 9 درصد بالا می برد.
ورزشکاران همچنین گفتند که عملکردشان در جریان بازی های رقابتی بهتر شده است.
به گفته چری ما، این مطالعه نشان داد که مهم است خواب در دراز مدت در اولویت قرار گیرد و نه فقط در شب قبل از مسابقه.
کمبود خواب
او خواب خوب را یک "عامل به رسمیت شناخته نشده، اما احتمالا ضروری در دست یافتن به بهترین عملکرد" دانست.
او گفت که این یافته ها احتمالا در مورد ورزشکاران غیرحرفه ای و همچنین کسانی که در مدارس یا سطوح بالاتر رقابت می کنند نیز صادق است.
محققان پیش از شروع مطالعه همچنین دریافتند که بسیاری از ورزشکاران در طول روز احساس خواب آلودگی می کردند.
این نشان می داد که آنها از کمبود خواب که از کم خوابی مزمن ناشی می شود رنج می برند.
به گفته چری ما، ورزشکاران نمی دانستند که کمبود خواب تاثیری منفی بر عملکردشان دارد.
اما به گفته او در ادامه فصل درحالی که ورزشکاران به جبران کمبود خواب پرداختند بسیاری از آنها شهادت دادند که تمرکز بر خواب بر تمرین ها و عملکرد آنها تاثیر مثبت گذاشته است.
کارشناسان می گویند که با خواب باید همان برخوردی را داشت که با ورزش داریم.
به این معنی است که باید خواب را یک فرآیند فعال فرض کرد.
خوابیدن به اندازه کافی فعالیت مثبتی است که کمک می کند در همه جنبه های زندگی بهتر عمل کنید.
منبع:سایت بی بی سی

[ 15 / 11 / 1390برچسب:ورزش , اخبار , سلامتی , خواب , استراحت , ] [ ] [ احمدی ]

              

محققان می گویند این نتایج به معنی لزوم دست کشیدن از ورزش های استقامت نیست

محققان می گویند انجام تمرین های شدید استقامت، مثل آماده شدن برای ماراتن، می تواند به قلب صدمه بزند.
اسکن ام آر آی به روی ۴۰ ورزشکار که برای رویدادهای سخت ورزشی مثل "استقامت سه گانه" یا مسابقات دوچرخه سواری در آلپ آماده می شدند نشان داده است که عضلات قلب بیشتر آنها کش می آید.
هرچند عضلات قلب بسیاری از آنها پس از یک هفته کاملا به حالت عادی بازگشته بود، اما پنج نفر آنها شاهد جراحات دائمی بودند.


ÇÏÇãå ãØáÈ
[ 15 / 11 / 1390برچسب:ورزش , اخبار , سلامتی , حمله قلبی , , ] [ ] [ احمدی ]

 

کاراته دو (سبک شوتوکان)

ورزش و سلامتی و رژیم های غذایی

مطالب متفرقه

صفحه اصلی


نتایج یک پژوهش جدید حاکی از آن است که مصرف مقادیر قابل توجه میوه، سبزیجات  و غلات سبوس دار سرشار از آنتی اکسیدان ها خطر وقوع سکته  در زنان را کاهش می دهد، حتی اگر آن ها پیشینه ابتلای به بیماری قلبی را داشته باشند.

بر اساس یافته ای این پژوهش، تصور می شود که آنتی اکسیدن ها با خنثی کردن مولکول های مخرب که به آن ها اصطلاحاً رادیکال آزاد می گویند و با سکته و بیماری قلبی ارتباط دارند، از افراد در برابر ابتلای به سکته قلبی محافظت می کنند.

سوزان رائوتینن، دانشجوی داکتری موسسه کارولینسکه در سوئد و یکی از نویسندگان این گزارش تحقیق گفته است: مصرف غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان می تواند با مهار تورم و استرس اکسیداتیو، خطر وقوع سکته را کاهش دهد.

انواع میوه و سبزیجات حدود نیمی از ظرفیت آنتی اکسیدان زنانی را فراهم می کند که هیچ پیشینه ابتلای به بیماری های قلبی را ندارند. در گزارش این محققان به مواد غذایی دیگری همچون غلات سبوس دار ( ۱۸ درصد )، چای ( ۱۶ درصد ) و شکلات ( ۵ درصد ) به عنوان منابع غنی آنتی اکسیدان اشاره شده است.

پژوهشگران تاکید کرده اند که اثر محافظ آنتی اکسیدان زمانی موثر است که عواملی همچون ورزش، استعمال دخانیات و آموزش عمومی نیز در نظر گرفته شوند.

خانم رائوتینن و همکاران وی وضعیت سلامت بیش از ۳۱ هزار زن که بیماری قلب و عروق ندارند و ۵۷۰۰ زن را مورد ارزیابی قرار دادند که پیشینه بیماری قلب و عروق دارند و پرسشنامه هایی در مورد رژیم غذایی و دیگر عوامل مربوط به شیوه زندگی را پر کردند.

پس از گذشت بیش از یازده سال، ۱۳۲۲ مورد سکته بین زنانی مشاهده شد که پیشینه بیماری قلب و عروق و یا سکته نداشتند. بین زنانی که پیشینه سکته داشتند، پس از گذشت ده سال ۱۰۰۷ مورد سکته ثبت شد.

بر پایه یافته های محققان، افرادی که بیشترین میزان غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان را مصرف کرده بودند و هیچ پیشینه ابتلای به بیماری قلب و عروق نداشتند، خطر سکته ۸۳/۰ بار بیشتر از افرادی بود که کمترین میزان مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان را مصرف کرده بودند.

بین افرادی که پیشینه بیماری قلب و عروق داشتند، در مقایسه با افرادی که کمترین آنتی اکسیدان را در رژیم غذایی خود گنجانده بودند، خطر خونریزی مغزی و یا سکته قلبی آن ها ۱۰/۰بار کمتر از زنانی بود که بیشترین میزان آنتی اکسیدان در رژیم غذایی آن ها موجود بود.

تصور محققان بر این است که آنتی اکسیدان ها به شیوه های مختلفی همچون کاهش فشار خون و اثرات ضدالتهابی، از تصلب شریان و یا مسدود شدن رگ های قلب و مغز پیشگیری می کنند.

محققان بر این باورند بر خلاف آنچه که یافته های این پژوهش در مورد رژیم غذایی اثبات کرده است، آزمایش های کنترل شده و تصادفی استفاده از قرص های حاوی آنتی اکسیدان اثرات مفید و موثری برای پیشگیری از وقوع سکته نخواهند داشت.

این تحقیق که با بودجه شورای تحقیق سوئد برای ساختار زیربنایی و شورای سوئد برای پژوهش اجتماعی و زندگی کاری تکمیل شده و نتایج آن در شماره اخیر نشریه سکته: انجمن قلب آمریکا منتشر شده است.

فهرست مطالب


[ 2 / 11 / 1390برچسب:اخبار , سلامتی , حمله قبلی , خوراک, ] [ ] [ احمدی ]

درباره ما

متولد سال 1347- دان 7 کاراته شوتوکان JKA - مربی و داور رسمی از فدراسیون کاراته ایران 27 سال سابقه مربیگری دارم . و فعلا مشغول مربیگری و خدمات کامپیوتری هستم.خوشحال می شوم از نطرات شما نیز بهره مند شوم
آی پی رایانه شما

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1374
بازدید دیروز : 154
بازدید هفته : 1607
بازدید ماه : 2028
بازدید کل : 41463
تعداد مطالب : 68
تعداد نظرات : 22
تعداد آنلاین : 1